Στα Ελληνικά

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα μου! Ονομάζομαι Μαρία Μαλιδάκη και είμαι κτηνίατρος με ιδιαίτερη ενασχόληση τη συμπεριφορά και την ευζωία των ζώων. Συμμετείχα επίσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εφαρμοσμένης συμπεριφοράς και βιολογίας των ζώων του πανεπιστημίου Linköping στη Σουηδία, και παρουσιάζω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συμπεριφορά και την ευζωία των βοοειδών, τόσο ερευνητικά όσο και εργασιακά, χωρίς αυτό να αποκλείει την ενασχόληση με άλλα είδη ζώων. Το πλήρες βιογραφικό μου είναι διαθέσιμο για ανάγνωση και αποθήκευση.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη γνωσιακή βάση με υλικό το οποίο θεωρώ εκπαιδευτικό, ενδιαφέρον και χρήσιμο στη διεύθυνση http://gnosi.thunderkit.net.

Το κυρίως περιεχόμενο της ιστοσελίδας και το ιστολόγιο παρέχονται στα Αγγλικά, με εξαίρεση ορισμένες ανακοινώσεις στα Ελληνικά ή τα Σουηδικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση ask@thunderkit.net, και να συνδεθείτε μαζί μου μέσω ResearchGate και Linkedin. Εκτός απροόπτου, ελέγχω τα email μου σε καθημερινή βάση. Προσπαθώ να απαντώ σε επείγοντα μηνύματα εντός 24-48 ωρών, και σε λιγότερο επείγοντα εντός μίας εβδομάδας. (Προσοχή: δεν είναι δυνατό να δοθούν κτηνιατρικές πληροφορίες μέσω email, χωρίς κλινική εξέταση του ζώου. Μπορώ να σας προσφέρω γενικές συμβουλές, αλλά το ζώο σας θα πρέπει να εξεταστεί από έναν κτηνίατρο κοντά σας.)